Osasto

Tietojohtaminen ja tiedonhallinta

Connect

Tuotamme tietosisältöjä julkisten palvelujen järjestäjien tarpeisiin.


Edistämme kansallista tietojohtamisen ja tiedonhallinnan kyvykkyyttä tarjoamalla alusta- ja sisältöratkaisuja toimialariippumattomasti. Projekteillamme mahdollistamme sote- ja pelastustoimen johtamista ajantasaisella ja luotettavalla tiedolla sekä edistämme tiedolla johtamisen kyvykkyyttä. Lisäksi tuemme ministeriöitä ja muita kansallisia toimijoita sovituissa hankkeissa ja tehtävissä.

Edistämme tietojohtamista ja tiedonhallintaa siten, että kansallisesti vertailukelpoisen tiedon tuottaminen on mahdollista. Tavoitteenamme on, että tietojohtaminen perustuu kansallisesti sovittuihin käsite- ja sisältömääräyksiin ja näistä johdettuihin yhtenäisiin tietomalleihin, jotta sama tietopohja voi palvella eri tasoilla – palvelujen tuottamisesta valtio-ohjaukseen saakka. Teemme tiivistä yhteistyötä niin alueellisten kuin kansallisten toimijoiden kanssa.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin täällä

Keitä me olemme?

Työyhteisömme koostuu viidestäkymmenestä asiantuntijasta. Meitä yhdistää halu oppia uutta ja toimia tienraivaajina monialaisella digikentällä.

Työskentelemme monialaisesti asukkaiden uusien digipalvelujen, tietojohtamisen työkalujen ja integraation rakennuspalikoiden parissa. Tiivis yhteistyö julkishallinnon ja sote-alan toimijoiden sekä muiden verkostojemme kanssa on työmme ytimessä.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta monet meistä tekevät etätöitä eri puolilta Suomea.

Helsinki

Kuntatalo
00530 Helsinki Ajo-ohjeet View page

3132657
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta