Osasto

Tietojohtaminen

Connect

Tuotamme tietosisältöjä julkisen sote-palvelujen järjestäjän tarpeisiin

 

Tietojohtamisen avulla tuemme sote-palvelujen järjestäjää järjestämistehtävän toteutuksessa. Tavoitteenamme on tuottaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa sote-järjestäjien päätöksenteon tueksi sekä parantaa organisaatioiden tietojohtamisen kyvykkyyksiä.

Koordinoimme työtä kansallisten toimijoiden ja alueiden välillä sekä levitämme yhteistyössä kehitettyjä ratkaisuja ja jo olemassa olevia alueellisia parhaita käytäntöjä. Hankkeen toteutuksissa tuodaan näkyväksi palveluiden toiminta ja talous organisaatioriippumattomasti. Näkyväksi tehdään myös palveluintegraation toteutuminen palveluittain, alueellisesti ja kuntatasolla.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin täällä.

 

Keitä me olemme?

Työyhteisömme koostuu paristakymmenestä sote-alan ja digitalisaation asiantuntijasta. Meitä yhdistää halu oppia uutta ja toimia tienraivaajina sote-alan digikentällä.

Työskentelemme asukkaiden uusien digipalvelujen, tietojohtamisen työkalujen ja integraation rakennuspalikoiden parissa. Tiivis yhteistyö sote-alan toimijoiden ja muiden verkostojemme kanssa on työmme ytimessä.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta monet meistä tekevät etätöitä eri puolilta Suomea.

Helsinki

Kuntatalo
00530 Helsinki Ajo-ohjeet

703956
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta